Saturday, October 7, 2017

ඇරබියන් චිලිපේස්ට්

රටඉදි සුද්ද කරලා
ඇටේ විසි කරලා.
ගන්න රස රට ඉන්ද වෙන් කරලා
මැක්ඩොනලස් සෝස් පැකට්
දහයකුත් දමලා
එළුවිලින් අරගත්ත කෑලි මිරිසුත් ඒකටම දාලා
තිබ්බා පැය ගානක් පැත්තකට කරලා
පුංචි නින්දකුත් දාලා
අම්ම තේ හැදුව පසු ආයෙමත් නැගිටලා
ඔන්න දැන් හදනවා
සුදු ලූනු ඉගුරු කරපිංචා හෙම දාලා
මික්සරේ ලිපේ ඇති භාජනේ දාලා
නටනකම් ගින්දරේ රත්කලා තියලා
තාත්තා හරි අමුතු ජාතියක් හැදුවා
ඇහුවාම ඇරබියන් චිලිපේස්ට් කිව්වා.

-සුනෙත් වෙඩිවර්ධන-

No comments:

Post a Comment